Sähköurakoinnin työnjohtaja, Sat-Electric Oy

Kokoaikainen

Eura, Harjavalta, Kokemäki, Pori

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme sähköurakoinnin työnjohtajaa Satakunnan alueelle.

Sat-Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnittelun- ja urakoinnin sekä teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys. Lisätietoja löytyy yrityksen nettisivuilta. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kokemäellä.

Työnkuvaus:
Työssäsi valvot erilaisten asennuskohteiden sähkötöitä. Kohteet vaihtelevat ja niitä on useampi kerrallaan. Tunnet sähköpiirustukset ja muut tekniset dokumentit sekä hallitset atk-järjestelmien käytön. Tartut työhön ammattimaisella otteella, johdat esimerkillä ja kykenet itsenäiseen työhön sekä päätöksentekoon. Työskentelet sekä teollisuusympäristössä että sen ulkopuolella. Projekteissa teet myös paperitöitä, jotka luonnistuvat vaikka kotoa käsin.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista ja työnjohtotehtävistä. Eduksesi luemme myös sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutuksen. Työssäsi tulet käyttämään myös englannin kieltä!

Työssä menestyminen edellyttää:
– sähköalan tuntemusta
– oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön
– organisointitaitoja
– englannin kielen osaamista
– atk-taitoja

Tarjoamme sinulle:
Etsimme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Työntekijänä saat laajemman työterveyshuollon lisäksi liikuntaetuja, joten valmistaudu urheilemaan esimerkiksi kuntosalilla, uimahallilla, tai rentoutumaan hieronnan parissa. Yrityksessä olet aina mukavassa ilmapiirissä hyvän työporukan keskellä!

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: sähkötyönjohtaja, sähkö, teollisuus, sähköasentaja, työnjohtaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.