Sähkötyötaitoinen kunnossapitoasentaja HKScan

Kokoaikainen

Ristiina, Sulkava, Kangasniemi, Mikkeli, Pieksämäki, Mäntyharju, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Rantasalmi, Enonkoski, Kerimäki, Pertunmaa, Punkaharju, Puumala

Haku päättyy 8.10.2023

Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista vakituista työpaikkaa elintarviketeollisuuden kunnossapidon parista? Haluaisitko päästä työskentelemään yrityksessä, jossa on mahdollisuus kartuttaa osaamistaan mukavassa työporukassa? 

Etsimme nyt asiakkaallemme HKScan Finland Oy:lle kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

110 vuoden kokemuksella me HKScanissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna. Strateginen tavoitteemme on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Kotimarkkinoitamme ovat Suomi, Ruotsi ja Tanska, missä noin 5400 ammattilaistamme valmistaa vastuullista ja paikallisesti tuotettua ruokaa kuluttajien erilaisiin ruokahetkiin. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via® Scan®, Pärsons® ja Rose®. Kehitämme ilmastoystävällisempää tapaa tuottaa ruokaa ja Zero Carbon -tavoitteemme on hiilineutraali ruokaketju vuoden 2040 loppuun mennessä. Pörssilistatun HKScanin jatkuvien toimintojen liikevaihto vuonna 2022 oli yli 1,8 miljardia euroa.

Työpäiväsi
Työskentelet HKScanin monipuolisten tuotantokoneiden ja -laitteiden kunnossapidon parissa. Toimit kokeneessa tiimissä tehden mm. tuotantolaitteistojen ennakkohuoltoja ja vikakorjauksia varmistaen tuotannon sujuvan toiminnan. Työtehtäviisi kuuluvat myös tuotantolaitteiden määräaikais- ja ennakkohuollot. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin vuoroviikoin kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 6.00–14.00 ja iltavuorossa klo 14:00–22.00. Lisäksi toivomme sinulta valmiutta tehdä töitä noin kerran kuukaudessa myös viikonloppuvuoroissa. Viikoittainen työaikasi on 40 h, ja työsuhteessasi sovelletaan Elintarvikealan työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Tehtävä vaatii sähköalan koulutuksen
  • Kokemusta vastaavasta tehtävästä (esim. kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja) tai muuta asennuskokemusta
  • Motivaatiota kehittyä kunnossapidon tehtävissä
  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta
  • Paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan HKScan Finland Oy:lle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kasvattamaan osaamistasi kunnossapidon monipuolisten työtehtävien parissa, mukavassa sekä tukea antavassa työporukassa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset oppimaan uutta kannustavassa, työturvallisuuteen panostavassa työympäristössä. HKScan Finland Oy tarjoaa myös monipuolisia henkilöstöetuja kuten esimerkiksi kattavan työterveyshuollon, henkilöstömyymälän etuineen, e-passin.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

Santeri Lahdelma / santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, automaatioasentaja, sähköasentaja, sähkökunnossapitoasentaja, kunnossapitoasentaja, huoltoteknikko,   koneenasentaja, 

Ilmoitusnumero: 80726328

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus