Sähkötekniikan asiantuntija, Helsingin Satama Oy

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 21.4.2024

Haemme nyt sähkötekniikan asiantuntijaa Helsingin Satamaan rakentamaan kehittyvää satamatoimintaa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Helsingin Satama Oy:lle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Helsingin Satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet niin merimatkailulle kuin rahtiliikenteelle sekä kehittää satamatoimintaa ja sitä tukevia palveluita yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa.
Tuomme ihmiset ja tavarat yhteen vauhdittaaksemme kestävää kasvua. Edessä on yksi sataman suurimmista kehitysaskeleista, 10 vuotta kestävä kehitysohjelma, jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Helsingin Satamalle on myönnetty joulukuussa 2023 Future Workplaces -sertifikaatti. Se kertoo, että työntekijöille merkitykselliset asiat toteutuvat Satamassa hyvin. Sertifikaatin voi ansaita työpaikka, jonka yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä ja jossa on onnistuttu luomaan hyvä työntekijäkokemus. Helsingin Satama on sitoutunut noudattamaan myös Oikotien Vastuullinen työpaikka– yhteisön periaatteita. Lisää tietoja löydät osoitteesta www.portofhelsinki.fi.

Työtehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluvat kunnossapidon- ja käyttöyksikön Vuosaaren sataman sähköpuolen kokonaisvaltainen johtaminen ja tuloksellinen kehittäminen. Vastaat Vuosaaren sataman sähkölaitteiden- ja järjestelmien toimivuudesta häiriöttä vuorokauden ajasta, olosuhteista ja tilanteista riippumatta. Suunnittelet, rakennutat ja tuotat tiimisi kanssa teknisiä palveluita liiketoimintayksiköiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin. Teet yhteistyötä teknisten palveluiden asiantuntijoiden, matkustaja- ja rahtiliikenneyksiköiden, sekä yrityksen muiden osastojen kanssa.

Tiimissäsi vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä sekä tuet heitä asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Vastuullesi kuuluvat toimialueesi palvelu- ja materiaalihankinnat, valvonta sekä tarvittaessa kilpailutukset. Toimit myös Vuosaaren sataman sähkötöiden- ja käytönjohtajana. Satamassa on oma 20kV sähköverkko.

Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.15, ja tehtävässä sovelletaan Satama-alan työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, mutta työssäsi liikut satama-alueella, joten B-ajokortti on työtehtävässä välttämätön.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähköinsinööri tai -yliasentaja
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta alalta ja vastaavanlaisista tehtävistä
  • Automaatio-osaamista
  • Oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Ongelmanratkaisu- ja ennakointikykyä, sekä hyvää kokonaisuuksien hallintaa
  • Kykyä priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä – myös paineen alla
  • Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esihenkilötaitoja
  • Vähintään rajoitettua S1 pätevyyttä

Helsingin Satama tarjoaa sinulle

Helsingin Satama Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen, jossa pääset työskentelemään vastuullisten ja monipuolisten tehtävien parissa viihtyisällä ja vakaalla työnantajalla. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja tueksesi saat ammattitaitoiset ja sitoutuneet kollegat. Helsingin Satamassa panostetaan laadukkaaseen johtamiseen, osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin ja sinulle tarjotaan mahdollisuus käyttää monipuolisia henkilöstöetuja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Pitkäaikaisen työpaikan lisäksi Helsingin Satama tarjoaa sinulle kattavat työsuhde-edut; liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, lounasedun, laajat työterveyspalvelut, työsuhdepolkupyörän, hyvät lomaedut sekä kuntosalin vapaan käytön. Ennen työsuhteen alkua sinulle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Tutustu tästä lisää Helsingin Satamaan yrityksenä.

Hakuprosessi

Olisiko Helsingin Satama juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta, ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: sähköinsinööri, sähkömestari, sähköylimestari, sähköyliasentaja, satama, työpäällikkö, työnjohtaja

Ilmoitusnumero: 98022149

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus