Sähkösuunnittelija, Sat-Electric Oy

Kokoaikainen

Pori, Kokemäki

Haku päättyy 10.12.2023

Haemme asiakkaallemme Sat-Electric Oy:lle sähkösuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sat-Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnittelun- ja urakoinnin sekä teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys. Kyseessä on kasvava yritys ja tällä hetkellä heillä työskentelee 35 työntekijää. Lisätietoja löytyy yrityksen nettisivuilta.

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään pääasiassa kiinteistöjen sähkösuunnittelua ja piirtämistä CAD-ohjelmistoilla. Suunnittelu sisältää esimerkiksi teollisuuden uudis- ja saneerauskohteita, uuden suunnittelua sekä puhtaaksi piirtämistä. Suunnittelun lisäksi työhön kuuluu projekteihin sisältyviä muita tehtäviä esim. tarjouksien laatimista, asiakaspalavereita, selvitystä ja valvontaa. Työ on hyvin itsenäistä, mutta tukea saa kyllä aina tarvittaessa. Työpisteesi sijaitsee Kokemäellä ja työssä on perehdytyksen jälkeen hyvät etätyömahdollisuudet. Työhön sisältyy myös satunnaisia käyntejä asiakkaiden tiloissa. Oman auton käytöstä asiakaskäynneillä maksetaan kilometrikorvaukset. Työtä tehdään päivävuorossa joustavalla työajalla 40h/vk.

Sinulla voi jo olla aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta ja CAD-ohjelmista tai sinulla voi olla kokemusta sähköasentajan hommista ja nyt olisit kiinnostunut ja motivoitunut siirtymään sähkösuunnittelun pariin. Arvostamme soveltuvaa sähköalan teknistä koulutusta (insinööri, diplomi-insinööri tai vastaava). Etsimämme hakija on käytännönläheinen, oma-aloitteinen, itsenäinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen suoraan Sat-Electric Oy:n työntekijänä. Saat monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen urallasi. Sat-Electric tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat työtäsi ja ovat ilonasi myös vapaa-ajalla, kuten kuntosaliedun sekä kattavan työterveyden. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi:

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen eve.uusisalo@workpower.fi. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään Sat-Electricin toimesta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa rohkeasti!

Yhteystiedot:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: sähkösuunnittelija, suunnittelu, sähkökunnossapito, sähkö, päivätyö, Satakunta, Kokemäki

Ilmoitusnumero: 88247102

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus