Sähkökunnossapitoasentajia reissutyöhön

Kokoaikainen

Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli

Haku päättyy 7.7.2024

Etsimme aktiivisesti erilaisia osaajia verkostoomme. Kun olet osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa. Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme.

Jätä meille hakemus sähkökunnossapitoasentajan tehtäviin reissutyöhön, ja saat tietää osaamisprofiiliisi sopivista uusista työmahdollisuuksista ensimmäisten joukossa!

Työtehtävät
Työtehtäväsi voivat koostua monipuolisesti sähkö- ja mekaanisista töistä, vikojen selvityksestä ja korjauksesta, ennakoivasta kunnossapidosta, dokumentoinnista ja kunnossapitojärjestelmän kehittämisestä. Noudatat työturvallisuusmääräyksiä ja varmistat, että työ hoidetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Vahvat tekniset taidot, ongelmanratkaisukyky ja halu oppia uutta ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä.

Arvostamme

  • Sähköautomaatioalan koulutusta
  • Aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Oma-aloitteista asennetta ja hyvää työmotivaatiota
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja töiden alkaessa.

Tarjoamme sinulle

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Palkkaus määräytyy kokemuksesi, osaamisesi ja tehtävän vaativuuden perusteella.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Hakemuksen voit jättää meille kotisivujemme kautta. Haastatteluja toteutetaan joustavasti jo hakuaikana.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: teollisuussähkö, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, huoltoasentaja, teollisuussähköasentaja, kunnossapito

Ilmoitusnumero: 104602738

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus