Sähkökunnossapitoasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 26.6.2022

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä teollisuuden sähkökunnossapidon parista? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta sähkökunnossapitoasentajaa pääkaupunkiseudulle teollisuuden kunnossapitoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät erilaisten teollisuuslaitteiden sähköautomaatio- ja mekaanisten asennusten parissa varmistaen tuotannon sujuvan toiminnan. Työtehtäviisi kuuluvat myös esimerkiksi määräaikais- ja ennakkohuollot tuotantolaitteille sekä -linjastoille. Viikoittainen työaikasi on 40h maanantaista perjantaihin, ja arvostamme mahdollisuutta 2-vuorotyöhön. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös viikonloppuisin. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, koneasentaja)
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työntekijöiden hyvinvointi on asiakasyrityksellemme tärkeää, ja he tarjoavatkin monia henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon sekä bonuspalkkiojärjestelmän.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, asentaja, koneasentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.