Sähkökunnossapitoasentaja, ETH Group Oy

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 10.7.2022

Haemme ETH Group Oy:lle Turkuun sähkökunnossapitoasentajaa.

ETH Group Oy on vuonna 2003 perustettu teollisuuden kunnossapidon vahva ammattilainen sekä luotettava kumppani. Lisätietoja löydät yrityksen nettisivuilta.

Työnkuva:
Asiakasyrityksen päätoimialaan kuuluu monipuoliset kunnossapito- ja vuosihuoltoihin liittyvät työt. Työnkuvaasi kuuluu sähkökunnossapitoa teollisuusympäristössä. Työhösi sisältyy mm. vianhakua ja korjaustöitä. Toivomme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sähkökunnossapidosta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen nostureista tai
kuljettimista.

Lisäksi toivomme sinulta:
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– Paineensietokykyä ja positiivista asennetta
– Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisutaitoa

Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa ja työpaikka on kiinteä, sopimusasiakkaan työkohde. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen! 

Tarjoamme sinulle:
– Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
– Mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen
– Reilun ja hyvähenkisen työporukan!

Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko?
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:llä varustetun hakemuksesi nettisivujemme kautta! Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: sähkö, kunnossapito, 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.