Sähköautomaatioasentaja WITRONILLE

Kokoaikainen

Karkkila, Espoo, Nurmijärvi, Helsinki, Siuntio, Pääkaupunkiseutu, Karjalohja, Mäntsälä, Kauniainen, Lahti, Pornainen, Järvenpää, Heinola, Tuusula, Orimattila, Hyvinkää, Hartola, Kerava, Nummi-Pusula, Lohja, Inkoo, Hanko, Raasepori, Hämeenlinna, Riihimäki, Kirkkonummi

Haku päättyy 10.12.2023

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä logistiikan sähköautomaatioasennusten parista? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme WIOSS WITRON On Site Services GmbH:lle sähköautomaatioasentajia Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

WIOSS WITRON On Site Services GmbH on perustettu Saksassa vuonna 1971, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee kansainvälisesti lähes 6000 witronlaista. WITRON kehittää innovatiivisia logistiikka- ja keräilyjärjestelmiä kaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Suomessa WITRON vastaa asiakaskumppaninsa SOK:n logistiikkayhtiön Inex Partners Oy:n käyttö- ja päivittäistavaran logistiikkakeskuksen automaatiolaitteistojen huollosta ja kunnossapidosta. Suomessa WITRON tiimi koostuu 140 tekniikan alan ammattilaisesta. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät logistiikkakeskuksen automaatiolaitteiden sähkö- ja mekaanisten asennusten parissa varmistaen keskuksen sujuvan toiminnan. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa vianhaku sekä korjaukset, määräaikais- ja ennakkohuollot, raportointi sekä muut monipuoliset kunnossapidon tehtävät. Työtä tehdään paikoitellen korkeissa tai viileissä olosuhteissa, joten olethan sujut vaihtuvien työpisteiden kanssa. Pääset työskentelemään keskeytymättömässä 3-vuorossa, jossa vuorokierto muodostuu kahdesta aamuvuorosta, kahdesta iltavuorosta ja kahdesta yövuorosta. Vuorojen jälkeen sinulla on neljä vapaapäivää. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ennen työn aloitusta. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES. 

Arvostamme

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja)
  • Kokemusta sähköautomaatiolaitteiden kunnossapidosta
  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta
  • Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (perustaso)

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan WIOSS WITRON On Site Services GmbH:lle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten kunnossapidon työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset päivittäin työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien laitteistojen kanssa haastaen ammattitaitoasi. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esihenkilöt, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. WITRON tarjoaa myös monipuolisia henkilöstöetuja, kuten työterveyshuollon Terveystalossa, lounasedun, ePassin (liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu), WITRON Employee Bonus- ohjelman, vapaan pääsyn logistiikkakeskuksen kuntosalille sekä erilaisia yhteisiä aktiviteetteja työyhteisön kesken.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Ilmoitusnumero: 88640087

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus