Sähköautomaatioasentaja Tokap Service Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 3.7.2022

Kiinnostavatko sähköautomaatioalan monipuoliset työtehtävät? Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden kunnossapidon parista?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tokap Service Oy:lle sähköautomaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon pääkaupunkiseudulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vuonna 2009 perustettu Tokap Service on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut perheyritys, joka tarjoaa kunnossapito-, asiantuntija- ja tuotantopalveluita teollisuuden eri toimialoille. Heidän erityinen vahvuutensa on elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tällä hetkellä Tokap Servicellä työskentelee noin 25 kunnossapidon ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisia teollisuuden tuotantolaitosten sähköautomaatioon liittyviä tehtäviä, mekaanisia asennuksia, vianhakua sekä korjauksia. Lisäksi teet tuotantolaitteiden sekä -linjastojen määräaikaishuoltoja. Korjausta kaipaavat koneet tuovat työpäiviisi vaihtelua ja vianhakutaidoistasi onkin näissä tilanteissa hyötyä. Työ on liikkuvaa työtä asiakkaiden luona pääkaupunkiseudulla, ja toivomme sinulta valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES ja viikoittainen työaikasi on maanantaista perjantaihin 40h. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja)
  • Kokemusta sähköpuolen kunnossapitotöistä
  • Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Tokap Servicelle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten sähköautomaation ja kunnossapidon työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja halutessasi saat mahdollisuuden kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esimiehet, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Tokap Service tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työterveyshuollon, bonusjärjestelmän sekä erilaisia yhteisiä tapahtumia.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, asentaja, koneasentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.