Sähköautomaatioasentaja Tokap Service Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 6.12.2021

Kiinnostavatko sähköautomaatioalan monipuoliset työtehtävät? Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden kunnossapidon parista?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tokap Service Oy:lle sähköautomaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen heidän yritystoiminnan kasvun tueksi. Vuonna 2009 perustettu Tokap Service on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut teknologiayritys, joka tarjoaa kunnossapito-, asiantuntija- ja tuotantopalveluita teollisuuden eri toimialoille. Heidän erityinen vahvuutensa on elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tällä hetkellä Tokap Servicellä työskentelee noin 25 kunnossapidon ammattilaista.

Työpäiväsi

Työskentelet päivittäin erilaisten teollisuuslaitteiden asennusten parissa pääkaupunkiseudulla varmistaen tuotannon toiminnan. Lisäksi teet tuotantolaitteiden sekä -linjastojen määräaikaishuoltoja. Korjausta kaipaavat koneet tuovat työpäiviisi vaihtelua ja vianhakutaidoistasi onkin näissä tilanteissa hyötyä. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES ja viikoittainen työaikasi on maanantaista perjantaihin 40h.

Arvostamme

  • Sähköautomaatioalan koulutusta
  • Kokemusta sähköpuolen kunnossapidosta
  • Motivaatiota oppia uutta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen Tokap Service toivoo sinun jatkavan vakituisena työntekijänä heidän omilla kirjoillaan. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: teollisuussähkö, huoltoasentaja, teknikko, kunnossapito, sähköautomaatio, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.