Sähköautomaatioasentaja reissutyöhön!

Kokoaikainen

Nokia, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 26.6.2024

Hei siellä! Tule mukaan tiimiimme, etsimme sinua sähköautomaatioasentaja!

Nenä kohti kesää ja uutta työpaikkaa? Etsimme joukkoomme energistä ja motivoitunutta sähköautomaatioasentajaa kunnossapitoa sisältävään reissutyöhön asiakasyritykseemme. 

Mitä tehtävä pitää sisällään? Työsi keskittyy sähköautomaatiotöihin teollisuusympäristössä: asennusta, huoltoa, korjausta ja kaikkea tältä väliltä. Vaikka työskentelet itsenäisesti, mekaaninen asentajakollega on aina lähellä tarvittaessa. Työvuororytmi vaihtelee projektien mukaan.

Mitä toivomme sinulta? Arvostamme aiempaa työkokemusta teollisuuden sähköautomaatiotyöstä sekä sähkösentajan koulutusta. Tärkeätä on myös hyvä asenne työntekoon ja valmius oppia uutta. Näiden lisäksi ongelmanratkaisutaidot yhdistettynä hyvään tiimityöskentelyyn ja homma rokkaa! 

Tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden tes:siä, ja tehtävän palkkahaarukka on 15-20 e/h henkilön työkokemus ja osaaminen huomioiden. 

✅ Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustettu hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! Tervetuloa mukaan! 

❗ Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta! 

☎ Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 105098131

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus