Sähköautomaatioasentaja Bilfingerille

Kokoaikainen

Askola, Myrskylä, Pukkila, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Porvoo, Sipoo, Loviisa, Lapinjärvi

Haku päättyy 8.10.2023

Etsitkö sähköautomaatioalan monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan omaa ammattitaitoasi? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka?

Etsimme nyt asiakkaallemme Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics Oy:lle sähköautomaatioasentajaa Porvooseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Bilfinger on kansainvälinen teollisuuden ja tekniikan palveluiden tuottaja useilla eri aloilla ja markkinoilla. Konsernilla on maailmanlaajuisesti 31,000 työntekijää ja pääkonttori sijaitsee Mannheimissa, Saksassa. Pohjoismaissa Bilfinger on edustettuna Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa, ja heitä on 3,500 työntekijää erilaisissa projekteissa mielenkiintoisilla asiakkailla sekä koti- että ulkomailla. Bilfingerin palvelut kattaa koko ketjun käsittäen konsultoinnin, tekniikan alan, tuotannon, kokoonpanon, kunnossapidon, seurannan – sekä myös ympäristötekniikan ja digitaaliset sovellukset. Haluatko sinä tulla osaksi #teamBilfinger

Työpäiväsi

Työpäiväsi Kilpilahden teollisuusalueella sisältävät monipuolisia teollisuuden sähköautomaation työtehtäviä, kuten instrumentointia, koestuksia, vianhakua sekä erinäisiä mekaanisia asennuksia. Osaamisesi mukaan toimenkuvaasi voi kuulua myös hitsaus sekä impulssiputkitukset. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja rempseässä työyhteisössä, jossa osaamistasi arvostetaan ja tekemiseesi luotetaan. Työtä tehdään paikoitellen korkeissa ja ahtaissa olosuhteissa, sekä taivasalla, joten olethan sujut vaihtuvien työpisteiden kanssa.

Työaikasi on maanantaista torstaihin klo 7–16 ja perjantaisin pääset nauttimaan viikonlopusta jo klo 13.30. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja)
  • Kokemusta kunnossapito- tai sähköautomaatiotöistä
  • Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
  • Kuvanlukutaitoa sekä piirikaavioiden ymmärrystä
  • Voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa sähköautomaatioasentajan tehtävissä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä, joissa saat myös kehittää omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics Oy toivoo sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, sähköasentaja, asentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Ilmoitusnumero: 84962495

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus