Sähköautojen latauspisteiden asentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 15.8.2022

Sähköä ilmassa tai siis pömpelissä – nimittäin sähköauton lataustolpassa. 

Kohde sijaitsee Pirkkalassa ja työnkuvana asentaa sähköautojen latauspisteitä julkiskohteelle. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, mutta ymmärys sähköasentajan töistä auttaa työssä menestymisessä. Lisäksi tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti. EA1 ja tulityökortti plussaa. Työn edetässä tehtäviä asennustehtävät saattavat laajentua, oman osaamisesi ja motivaatiosi mukaan. 

Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerin kautta. Aloituskohteen arvioitu kesto n. 1-3kk. Mikäli aikataulusi ja halusi on myöden jatkaa kyseisen kohteen jälkeen töitä, sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen toiselle kohteelle ja näin pidentää työsuhdetta. Oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työsuhteen edetessä kohteet saattavat olla vaihtuvia. 

Palkka maksetaan sähköistysalan TES mukaan, huomioiden aikaisemman työkokemuksesi. Kerrothan siis jo hakemuksessa koulutuksestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. 

WorkPower on kotimainen ja luotettava työnantaja, joka on toiminut alalla jo liki 20 vuotta. Toimistolla on vastassa mukava ja iloinen tiimi, joka on tavoitettavissa koko työsuhteen ajan. Tule poikkeemaan toimistollamme tai soita kiinnostuksestasi sähköalan töitä kohtaan!

Yhteystiedot: Ira Martin p. 0440513899

avainsanat: avoimet työpaikat, sähköasentaja, sähköala, asentaja, rakennusala, Tampere, Pirkanmaa, Pirkkala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.