Sähköasentajia

Kokoaikainen

Eura, Harjavalta, Kokemäki, Pori

Haku päättyy 25.9.2022

Haemme asiakkaallemme sähköasentajia Euraan ja Harjavaltaan

Sat-Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnittelun- ja urakoinnin sekä teollisuuden kunnossapitoa harjoittava yritys. Lisätietoja löytyy yrityksen nettisivuilta. Yrityksen toimipiste sijaitsee Kokemäellä.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksemme päätoimialana on sähkötyöt. Työnkuvaasi kuuluu erilaiset sähköasennukset teollisuuden ympäristössä. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta sähköalan töistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Kokemus etenkin teollisuussähköistä on plussaa. Toivomme, että pystyt itsenäiseen työhön ja tarvittaessa toimimaan tiimissä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia
– oma-aloitteisuutta
– motivoitunutta asennetta ja halu kehittää itseään
– B-luokan ajolupaa

Tarjoamme sinulle:
Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
Myyntikoordinaattori
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: sähköasentaja, teollisuus, kaapelinveto, sähkö, asennus, sähköasennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.