Sähköasentajia Lappiin

Kokoaikainen

Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku

Haku päättyy 23.7.2022

Miltä kuulostaisi sähkötyöt Lapin maisemissa? Etsimme asiakasyrityksellemme Moisilinna Groupille sähköasentajia Lappiin!

Moisiolinna Group on uudenlainen, ketterä ja innovatiivinen sähköalan yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden uudiskohteiden kokonaisvaltaiseen sähköurakointiin. Yritys on erikoistuneet räätälöityihin Beckhoff-ratkaisuihin, käytössä on myös ABB:n Free@Home-järjestelmä. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, mutta yritys palvelee joustavasti koko Suomen laajuudella. 

Tällä hetkellä kohteita on Levillä, Ylläksellä ja Pyhällä, joten tulet työskentelemään hotelli-, huvila- sekä pientalotyömailla monipuolisissa sähköasentajan työtehtävissä mielenkiintoisissa kohteissa.

Tässä työssä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen tai sinulle sopivan pituiseen keikkaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa tarvittaessa majoituksen sekä auton käyttöösi. Ja mikä parasta, voit ottaa vaikka perheesi mukaan! Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta hyvällä sähköasentajalla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen päätteeksi.

Asiakkaamme tarjoaa majoituksen lisäksi myös kannustavia ja omia mielenkiinnon kohteita vastaavia työsuhde-etuja. Käyttöösi saat lisäksi laadukkaat työvaatteet koko työskentelysi ajaksi. 

Työhön soveltuvalla henkilöllä löytyy sähköasentajan perustutkinnon lisäksi kokemusta ainakin muutaman vuoden ajalta, jotta kohteissa työskentely itsenäisesti onnistuu.

Valituksi tuleminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia, EA- ja tulityökortit plussaa! 

Osasitko edes unelmoida tällaisesta työmahdollisuudesta? Jätä meille huolellisesti täytetty hakemus, jossa kerrot aikaisemmasta osaamisestasi alalta, niin olet askeleen lähempänä Lappia! Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Hakemuksia käymme läpi jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Ira Martin 0406766383 

Avainsanat: Lappi, sähköasentaja, sähkäri, rakennus, uudisrakentaminen, reissutyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.