Sähköasentajia, Goodwork

Kokoaikainen

Harjavalta, Pori, Ulvila

Haku päättyy 26.5.2024

Etsimme Goodworkille motivoituneita ja kokeneita sähköasentajia! 

Goodworkilla arvostetaan ammattitaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa kehittyä alalla. Goodwork  on monipuolinen teollisuuden monipuolinen teollisuuden sähkö- kunnossapito- ja instrumentointiasennusten osaaja. Goodworkin henkilöstö koostuu itsenäisistä ja asiakaspalveluhenkisistä sähköalan ammattilaisista. Lue lisää Goodworkista täältä!

✅ Tehtävän kuvaus:

 • Työsi pitää sisällään teollisuuden sähkökunnossapitoa sekä erilaisia sähköasennuksia, kuten ennakkohuoltoja, korjauksia sekä uuden asennusta asiakkaiden kohteissa
 • Varmistat työsi laadun ja takaat asiakastyytyväisyyden

✅ Edellytykset:

 • Sähköalan koulutus ja alalta muutama vuosi työkokemusta
 • Työskentelet joustavasti erilaisissa ympäristöissä
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
 • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen
 • Työturvallisuusohjeiden ja -määräysten noudattaminen
 • Voimassa olevat kortit (työturva- sähkötyö- sekä tulityökortit)

✅ Tarjoamme:

 • Hyvän perehdytyksen
 • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa projekteissa
 • Mahdollisuus kehittyä sähköasentajan työtehtävissä
 • Maksamme sinulle palkan sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimuksen mukaan, aikaisemman kokemuksesi huomioiden

⚡ Viikoittainen työaikasi on 40 h, maanantaista perjantaihin, pääasiassa 7–15.30.

⚡ Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

⚡ Kiinnostuitko? Jätä CV:llä varustetun hakemuksesi alla näkyvään sähköpostiin tai suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

❗ Kaikki yhteydenotot ainoastaan WorkPowerin kautta! ❗

☎ Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888 (tiistaista torstaihin klo 10–12). 

Ilmoitusnumero: 100352445

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus