Sähköasentajia Euraan

Kokoaikainen

Pori, Eura, Ulvila, Harjavalta

Haku päättyy 10.12.2023

Haemme asiakkaallemme Euraan sähköasentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva:
Asiakkaamme päätoimialaan kuuluu monipuoliset kunnossapito- ja vuosihuoltoihin liittyvät työt. Työnkuvaasi kuuluu sähkökunnossapitoa teollisuusympäristössä, joko asiakkaan omassa tai asiakkaiden toimipisteessä. Työhösi sisältyy mm. vianhakua ja korjaustöitä. Hakijalta odotamme työhön soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sähkökunnossapidosta. Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen nostureista tai kuljettimista.

Odotamme sinulta:
Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja olet kerryttänyt teollisuuden sähkötöistä jo työkokemusta. Sinulla on hyvät työyhteisötaidot, olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy onglemanratkaisukykyä. Omaat hyvät työmoraalin ja asenteen. Kokemus kylmätöistä katsotaan eduksesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi kuuntelevan sekä ammattitaitoisen tiimin. Lisäksi sinulla on oiva mahdollisuus päästä myös etenemään urallasi. 

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888. 

Avainsanat: sähkö, kunnossapito

Ilmoitusnumero: 85043444

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus