Sähköasentaja/Valvontaoperaattori, Algol Technics

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 17.12.2023

Etsimme Algol Technicsille sähköasentajaa/valvontaoperaattoria Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. 

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Lue lisää: www.algoltechnics.fi/

Työnkuvaus:

Työpäiväsi koostuvat pääasiassa laitteistojen operoinnista sekä valvonnasta. Lisäksi työhön sisältyy vikakorjauksia ja ennakkohuoltoja. Tehtävässä työskentelet teollisuusnostureiden, kuljetinjärjestelmien, korkeavarastojen ja muiden tuotantokoneiden parissa. Työskentelet osana 3-4 hengen tiimiä. Työ on kuitenkin perehdytyksen jälkeen itsenäistä, joten sinulta tulisi löytyä oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. 

Toivomme sinulta sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta sähkön-, mekaniikan- tai paineilman parissa työskentelystä. Työssä kommunikoidaan paljon radiopuhelimien välityksellä, joten työturvallisuuden takia suomen kielen taito on tärkeä. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia 
– Paineensietokykyä 
– Ongelmaratkaisutaitoa
– Hyvää asennetta ja halua kehittyä

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen ja aikaisemman kokemuksen mukaan.

Kyseessä on rekrytointi suoraan Algol Technicsin työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa.

Tarjoamme sinulle: 

Tarjoamme sinulle vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi huoltotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja saat käyttöösi nykyaikaiset tietojärjestelmät ja työkalut. Mukavan, joustavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat työtäsi ja ovat ilonasi myös vapaa-ajalla, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessi: 

Jätäthän hakemuksesi meille suoraan hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen eve.uusisalo@workpower.fi. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten älä epäröi laittaa hakemusta vähemmälläkin työkokemuksella! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Yhteystiedot:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: valvontaoperaattori, Turku, Varsinais-Suomi

Ilmoitusnumero: 86319474

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus