Sähköasentaja vaihtuviin kohteisiin

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 21.7.2024

Sähköasentajalle töitä tarjolla nopealla aikataululla keikkakohteissa!

Etsimme nyt asiakkaamme vaihtuviin kohteisiin omatoimista ja itsenäiseen työhön kykenevää reipasta sähköasentajaa. Työkohteesi tulevat olemaan mm. koulun automaatiokaapelointia, sähköauton latausasemia, kylppäreitä, vessoja, pienurakoita yms. Keskimääräinen työn kesto on päivän per kohde, joten toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työllistyminen vaatii sähköasentajan perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta alalta, jotta itsenäinen työskentely onnistuu. Työ edellyttää voimassa olevan työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökortin lisäksi ajokorttia, sillä kohteisiin kulkemista varten saat käyttöösi asiakasyrityksemme pakettiauton.

Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella ja hyvällä asentajalla mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30. Palkka maksetaan sähköistys- ja sähköasennusalan TES mukaan, aikaisempi kokemus ja osaamistaso huomioon ottaen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa hakulomakkeen kautta jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa WorkPowerin Ira p. 040 676 6383.

Avainsanat: sähköasentaja, vaihtuvat kohteet, sähkäri, Pirkanmaa, Tampere

Ilmoitusnumero: 108761374

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus