Sähköasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 15.8.2022

Moikka! Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle sähköasentajia vaativiin sähkötyö- ja kiinteistöautomaatiokohteisiin!

Työstä:

Työssäsi toimit sähköasentajana pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kohteissa, ja työskentelet päivittäin monipuolisten sähköasennuksien parissa.

Kohteet ovat pääasiassa suuria omakotitaloja ja loma-asuntoja, joihin pääset toteuttamaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja sisältäen mm. sähkö-, valaistus- ja automaatiosuunnittelun sekä sähköurakoinnin ja automaatio-ohjelmoinnin. Tämän lisäksi asiakkaamme toteuttaa erilaisia liiketiloja ja showroomeja. Edellytämme sinulta vahvoja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä asennetta sekä aitoa halua toteuttaa laadukkaita ratkaisuja.

Toivomme sinulta tutkivaa ja uteliasta asennetta tekniikan kehitystä kohtaan. Olet myös tervetullut tuomaan oman panoksesi asiakkaamme toiminnan kehittämiseen.

Koulutukseltasi olet sähköasentaja tai sähköinsinööri, jolla on ymmärrystä pientalokohteiden kokonaisvaltaisesta talotekniikasta sekä automaatiojärjestelmistä. Lisäksi arvostamme kokemusta taloautomaatiokohteissa työskentelystä. Huomioimme myös opiskeluaikana kertyneen kokemuksen, mutta toivoisimme, että sinulla löytyy kokemusta myös sen ulkopuolelta. Aiempi kokemus vastaavanlaisista töistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä palkkaus on vähintään työehtosopimuksen mukainen.

Yrityksestä:

Asiakkaamme on kokonaisvaltainen talotekniikan ja taloautomaation toimittaja suunnittelusta ja urakoinnista käyttöönottoon. Laaja palvelukonseptimme sisältää LVISA- suunnittelun ja asennuksen sekä käyttöönottotyöt ohjelmointeineen. He toteuttavat taloteknisiä ratkaisuja vaativiin kohteisin ja ovat asiantunteva partneri arkkitehtitoimistoille, talotehtaille ja rakennuttajille. Työkulttuurin perustana on tasa-arvoinen, rento ja reilu meininki sekä joustavuus.

Etsimme heille positiivisella asenteella varustettua tekijää, joka ymmärtää laadukkaan rakentamisen päälle ja tuomaan yrityksen arvoja työmaalle.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: Sähköasentaja, sähköinsinööri, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, sähjöri, sähkö, insinööri, AMK, automaatioasentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.