fbpx

Sähköasentaja/tuotantotyöntekijä Merus Power

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Merus Power Dynamics Oy:lle sähköasentajaa/tuotantotyöntekijää valmistamaan pienjännite laitteistoja. Asiakkaamme on Nokialla sijaitseva kansainvälisesti toimiva Cleantech-yritys. He tarjoavat asiakkailleen alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseksi.

Työn kuvaus
Vastaat osaltasi pienjännite laitteistojen valmistuksesta, yhdessä tiimisi kanssa. Työnkuva saattaa sisältää lisäksi tarpeen tullen aputehtäviä kokoonpanolinjastolla. Työ on itsenäistä, mutta organisaation ja työkavereiden tukea ei tarvitse kaukaa etsiä, sillä projektin muut jäsenet työskentelevät lähietäisyydellä sinusta. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 37,5 h.

Ketä etsimme
Etsimme raskaaseen fyysiseen työhön soveltuvaa tekijää, joka omaa ahkeran ja oma-aloitteisen työotteen sekä huolellisen työn jäljen. Projektin alussa sinut perehdytetään tehtäviisi. Toivomme, että sinulta löytyy sähköalan koulutus ja halua työskennellä tuotannollisissa työtehtävissä. Eduksi katsomme aiemman sähkö- / automaatiokokemuksen tai sähkötekniikan ymmärryksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti.

Mitä tarjoamme
Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan, tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa. Tehtävässä noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakuprosessi
Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme www.workpower.fi kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja
HR-trainee Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, tuotantotyö, sähköasentaja, teollisuus

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.