Sähköasentaja teollisuuden pariin

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Urjala, Ylöjärvi

Haku päättyy 23.6.2024

Haluaisitko työskennellä monipuolisissa tehtävissä teollisuuden asiakkaiden parissa? Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden kunnossapidosta?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa ja tunnollista sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Pirkanmaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on yksi Suomen johtavista teollisuuden palveluyhtiöistä, jolla on vahva osaaminen teollisuuden kunnossapidosta.  Heidän asiakaskuntansa koostuu eri teollisuuden alan osaajista muun muassa elintarvike- ja kemianteollisuudessa. Kunnossapidon lisäksi asiakkaamme tarjoaa koneistuspalveluja- ja laitesiirtoja, asiantuntijapalveluja sekä kokonaisvaltaisia käyttösopimuksia. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät monipuolisia sähköasennuksia ja huoltotöitä erilaisissa teollisuuskohteissa. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten sähköasennusten toteuttaminen, vikahuollot sekä muut asennus- ja huoltotyöt. Työ on itsenäistä tai parityötä ja tiimisi muodostuu asentajien tiimistä, jossa on osaamista mekaanisesta korjauksesta sekä sähkötöiden parista. Työ voi vaihdella viikoittain eri Pirkanmaan kohteissa projekteista riippuen, kuten Nokialla ja Tampereella. Työsi käsittää niin pieniä kuin suurempiakin kunnossapitoprojekteja. 

Viikoittainen työaikasi on 40 tuntia ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus on henkilön osaamisesta riippuen noin 16-20 euroa tunnissa.

Arvostamme

  • Aiempaa kokemusta teollisuuden sähköasennuksista tai kunnossapidosta, soveltuvaa kokemusta voi olla myös aiempi työskentely talo- tai kiinteistöpuolen sähköasennuksissa
  • Tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta
  • Asiakaspalvelutaitoja – koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta sähköasennustöiden ohella
  • Huolellista ja oma-aloitteista työotetta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten teollisuuden sähköasennusten ja huoltotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa kohteissa haastaen ammattitaitoasi. Työ alkaa 6 kk määräaikaisella työsuhteella, ja sinun on mahdollista tämän jälkeen työn sujuessa siirtyä asiakasyrityksen pitkäaikaiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Jonna Kanerva
jonna.kanerva@workpower.fi
045 139 7492

Avainsanat: asentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, teollisuuden kunnossapitoasentaja, kunnossapito, teollisuus

Ilmoitusnumero: 104700845

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus