Sähköasentaja Suomen Sokeri Oy:lle

Kokoaikainen

Kirkkonummi, Siuntio, Karjalohja, Kauniainen, Inkoo, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Lohja, Hanko

Haku päättyy 11.12.2022

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi sähköasentajana? Haluaisitko työskennellä monipuolisissa sähköasentajan tehtävissä elintarviketeollisuuden parissa? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Suomen Sokeri Oy:lle sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Kirkkonummelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Suomen Sokerin kanssa ja rekrytointiprosessista vastaa WorkPower.

Meillä on juuret syvällä Suomen maaperässä, puhtaassa luonnossa. Me jalostamme sitä, mitä luonto tuottaa: puhtaaksi kiteytettyä energiaa ja mielihyvää. Me teemme sokeria niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme. Sokeri on meille elämän suola.

Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Kirkkonummella. Sucros Group työllistää lähes 300 sokerialan ammattilaista ja he ovat osa Nordzucker Groupia, yhtä Euroopan suurimmista sokerikonserneista. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät sokerin tuotantolaitoksen sähköisiin järjestelmiin liittyviä huolto- ja asennustöitä. Tehtäviisi kuuluu niin akuutteja häiriökorjauksia, kuin uusasennuksia ja määräaikaishuoltoja. Työtä tehdään monipuolisesti prosessiteollisuuden tuotantolaitteiden parissa ja pääsetkin syventymään näihin järjestelmiin ammattitaitoisen tiimisi tukemana. Työsuhteessa sovelletaan Elintarviketeollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja)
  • Kokemusta teollisuussähköasennuksista
  • Halua kehittyä alalla
  • Motivoitunutta sekä oma-aloitteista työasennetta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt Suomen Sokerille, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä pitkät juuret omaavassa elintarvikealan yrityksessä. Suomen Sokerilla on perinteisesti koettu olevan hyvä yhteishenki eli ”Sokerin henki”. Tällä tarkoitetaan yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka syntyy, kun painetaan hommia mukavassa ilmapiirissä, rentojen ja huumorintajuisten työkavereiden ympäröimänä.

Hyvän työporukan lisäksi työtäsi tukevat kannustavat esihenkilöt, jotka tarjoavat mahdollisuuden kehittää osaamistasi laaja-alaisesti. Saat kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen työhösi ja sinua tuetaan koko työsuhteesi ajan ammatillisessa kasvussasi. Suomen Sokeri tarjoaa reilun palkan lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten työterveyshuollon sisältäen hammashoitoedun, yrityksen kuntosalin vapaan käytön sekä runsaasti vapaa-ajan toimintaa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, asentaja, koneasentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!