Sähköasentaja Suomen Sokeri Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Hanko, Helsinki, Inkoo, Karjalohja, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Pääkaupunkiseutu, Siuntio, Vantaa

Haku päättyy 3.7.2022

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi sähköasentajana? Haluaisitko työskennellä monipuolisissa sähköasentajan tehtävissä teollisuuden parissa? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Suomen Sokeri Oy:lle sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Kirkkonummelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä Kirkkonummella. Sucros Group työllistää lähes 300 sokerialan ammattilaista ja he ovat osa Nordzucker Groupia, yhtä Euroopan suurimmista sokerikonserneista. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät sokerin tuotantolaitoksen sähköisiin järjestelmiin liittyviä huolto- ja asennustöitä. Tehtäviisi kuuluu niin akuutteja häiriökorjauksia, kuin uusasennuksia ja määräaikaishuoltoja. Työtä tehdään monipuolisesti prosessiteollisuuden tuotantolaitteiden parissa ja pääsetkin syventymään näihin järjestelmiin ammattitaitoisen tiimisi tukemana. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30, jonka lisäksi voit halutessasi liittyä iltaisin toimivaan päivystysrinkiin. Työsuhteessa sovelletaan Elintarviketeollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköasentaja)
  • Kokemusta sähköpuolen asennuksista
  • Halua kehittyä alalla
  • Motivoitunutta sekä oma-aloitteista työasennetta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Suomen Sokerille, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten teollisuuden sähköasennusten ja kunnossapidon työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset päivittäin työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien laitteistojen parissa haastaen ammattitaitoasi. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esimiehet, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Suomen Sokeri tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten työterveyshuollon, bonusjärjestelmän, yrityksen kuntosalin vapaan käytön sekä mahdollisuuden liittyä yrityksen moottorikerhoon.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, asentaja, koneasentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.