Sähköasentaja saneerauskohteille, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 23.10.2022

Hoi sähkösaneerauksen ammattilainen, me etsimme sinua!

Haemme asiakasyrityksemme saneerauskohteisiin Tampereen alueelle kokenutta sähköasentajaa. Kohteet ovat pääsääntöisesti kerrostalo- ja liiketilojen sähkösaneerauksia. Työ sisältää sähköjen purkua sekä uusien sähköjen asentamista. Työ edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta sähkösaneerauksista, sillä työskentely on suurelta osin itsenäistä.

Tehtävään sopii henkilö, jolla pysyy näpeissä johdot sekä kaapelit ja kuvien luku sujuu kuin vettä vaan! Olethan huolellinen ja luotettava asentaja, joka on tarkka työnjäljestään.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Voimassa oleva työ- ja sähkötyöturvallisuuskortti ovat työn aloituksen edellytyksenä. Eduksi katsotaan tulityö- ja EA-kortti sekä auton käyttömahdollisuus.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet, luotettavan ja helposti tavoitettavan työnantajan sekä TES mukaisen palkkauksen.

Oletko sinä se, ketä etsimme? Jätä hakemus, niin otetaan asiasta selvää! Haastattelut pidämme poikkeuksellisesti video-/puhelinhaastatteluina. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Ira Martin, p. 0406766383

Avainsanat: sähkösaneeraus, sähköasentaja, sähkö, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.