Sähköasentaja saneerauskohteelle, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.8.2022

Joko tunnet jännitteen? Jännittävää, nyt on sähköä ilmassa, sillä asiakasyrityksemme hakee sähköasentajaa!

Haussa sähköasentaja saneerauskohteeseen Tampereella. Päänsääntöinen työtehtävä on omakotitalon saunan ja keittiön uudelleensähköistäminen. Lisäksi pieniä vianmääritystöitä. Työ alkaa sovitusti kesällä 2022. Aloituskohteen kesto 1-3kk.

Vuosien kokemus työstä ei kuitenkaan ole edellytys, mutta aiempi kokemus katsotaan eduksi. Tässä hommassa pääset työskentelemään erityisesti itsenäisten tehtävien parissa. Aiempi sähköalan koulutus ja kokemus edistää työssä menestymistä. Hyvänä plussana on asenne, työmotivaatio, riittävä fyysinen kunto ja kyky työskennellä itsenäisesti. Lisäksi eduksi katsotaan auton käyttömahdollisuus sekä EA- ja tulityökortti.

Työllistymisen edellytyksiä ovat voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Palkka maksetaan sähköistysalan TES mukaan, huomioiden aikaisemman työkokemuksesi.

Kauttamme työkokemuksen lisäksi saat laadukkaat työvarusteet ja välittävän HR-tiimin tueksesi työsuhteen ajaksi.

Yhteystiedot: Myyntikonsultti Ira Martin 0406766383

 

avainsanat: avoimet työpaikat, sähköasentaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.