fbpx

Sähköasentaja Saloon

Kokoaikainen

Salo

Haku päättyy 3.10.2021

Haemme asiakkaallemme Saloon ammattitaitoista sähköasentajaa teollisuuden työtehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työpäiväsi koostuvat sähkökunnossapidon erilaisista tehtävistä. Suoritat huoltoa, vianhakua ja laitteiden korjauksia erilaisissa teollisuusympäristössä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista. Kokemus automaatiojärjestelmistä katsotaan eduksesi. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Saatat työllistyä asiakkaan kirjoille jo heti työsuhteesi alussa. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan vakavaraisessa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Laita siis hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: sähkö, automaatio, teollisuus, asentaja, päivätyö

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.