Sähköasentaja Poriin

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 19.12.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajaa! Asiakkaamme työskentelee teollisuuden sähköjen, nostureiden sekä mekaanisten asennusten parissa.

Työnkuva:
Työnkuvaasi kuuluu teollisuushuoltoa, sähkökunnossapitoa ja vianhakua. Työssäsi toimit paljon nostureiden parissa, eli työskentelet myös korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta työ voi sisältää satunnaisia reissuhommia.

Työssä menestyminen edellyttää:
Toivomme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja mielellään yli kahden vuoden kokemusta sähköasennuksista. Voimassa olevat sähkötyö-, työturvallisuus- ja tulityökortit luetaan eduksesi. Luemme eduksesi myös kokemuksen hydrauliikasta ja teräsrakenneasennuksista. Omaat positiivisen ja reippaan asenteen. Olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoa. 

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme pääasiallinen toimiala on hydraulisten laitteiden asennus ja huolto. Sinut perehdytetään työhösi työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään ammatillista osaamistasi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli pääset työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! 

Lisätietoja hausta:
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!