Sähköasentaja Pirkanmaalle!

Kokoaikainen

Ylöjärvi, Vesilahti, Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Pälkäne, Valkeakoski

Haku päättyy 26.3.2023

Sähköasentaja haussa! Oletko vailla uusia haasteita? 
 
Etsimme ammattitaitoista sähköasentajaa asiakkaallemme, jonka toiminta keskittyy pääasiassa omakotitalojen sähkötöiden ja sähkösuunnitelmien tekemiseen sekä sähköjärjestelmien kuntotutkimuksiin Pirkanmaan alueella.

Kiinnostuitko? Lue lisää alta!

 
Edellytämme hakijalta useamman vuoden sähköalan työkokemusta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Vahvaksi eduksi katsomme omakotitalojen sähköistystöiden tuntemuksen. Tehtävään sopii varmaotteinen ja ammattitaitoinen sähköasentaja, jonka työn jäljessä näkyy vahva alan osaaminen ja huolellisuus. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja motivoitunut asenne työtä kohtaan.
 
Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä joko tunti- tai urakkapalkalla työntekijän toiveiden mukaisesti. Ammattitaitoisella tekijällä on tässä tehtävässä siten mahdollista päästä hyville tuntiansioille. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydettyä!
 
Haethan heti!
Jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!
 
Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, ota yhteyttä WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi / 040 516 9393.

Avainsanat: sähkö, sähköasentaja, rakennus, asentaja, kokoaikainen, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!