Sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen sähköasentajia Tampereen alueelle. Kohteet ovat pääasiassa uudiskerrostalotyömaita, mutta myös muuntyyppisiä työmaita saattaa tulla vastaan.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta alalta, mutta otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi ja oppimiskykysi mukaan. Työ vaatii sähköasentajan perustutkintoa.

Valituksi tuleminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus, tulityökortti sekä EA-kortti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Hyvällä sähköasentajalla mahdollisuus pitkään hommaan!

Tarjoamme sinulle TES mukaisen palkkauksen, laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamistasi mukavassa porukassa.

Älä aikaile, vaan hae tulevaa työpaikkaasi jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ira Martin 0406766383

Avainsanat: sähkö, sähköasentaja, rakennusala, uudisrakentaminen, saneeraus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus