Sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä

Haku päättyy 31.3.2023

Etsimme nyt sähköalan ammattilaisia asiakasyrityksemme palvelukseen mielenkiintoisiin kohteisiin Tampereelle!

Kohteita on tarjolla oman mielenkiintosi mukaan mm. omakotitalokohteista aina toimisto- ja liikerakennuksiin, sairaalasaneerauksiin ja kerrostalotyömaihin! Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi ja oppimiskykysi mukaan ja tässä hommassa pääset kehittämään osaamistasi jatkuvasti.

Töitä on tarjolla sekä alan konkareille että vasta-alkajille. Tulevia työtehtäviäsi voivat olla mm. kalustus, kaapelinveto, vanhojen sähköjen purku, sähkövikojen korjaukset, valaisimien vaihdot, paloilmaisinasennukset sekä käyttöönottomittaukset. Halutessasi voit työllistyä myös huoltokohteisiin.

Työssä menestymistä edesauttaa aikaisemman kokemuksen kautta hankittu kyky itsenäiseen työskentelyyn. Hyvä asenne on kaikista tärkein, joten otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. Olethan huolellinen ja tarkka asentaja, jolta löytyy työmaapelisilmää. Hyvä fyysinen kunto ja korkea työmotivaatio auttavat työssä onnistumisessa. Sähköasentajan perustutkinnon lisäksi työllistymisen edellytyksiä ovat voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Auton käyttömahdollisuus sekä EA- ja tulityökortti plussaa.

Maksamme sinulle palkan sähköistysalan TES mukaan, aikaisemman kokemuksesi huomioiden. Saat meiltä lisäksi kaikki työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet sekä raksatiimimme tuen työsuhdeasioissa. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15.30. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkään hommaan.

Nopeat syövät hitaat, joten hae paikkaa jo tänään! Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi alalla. Haastattelut pidämme videohaastatteluina, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Ira Martin p. 040 676 6383. 

Avainsanat: avoimet työpaikat, sähkäri, sähkö, sähköasentaja, uudisrakentaminen, saneeraus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!