Sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.9.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen sähköasentajia Tampereen alueelle. Kohteet ovat pääasiassa uudiskerrostalotyömaita, mutta myös muuntyyppisiä työmaita saattaa tulla vastaan.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta alalta, mutta otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. Työtehtävät määräytyvät oman saamisesi ja oppimiskykysi mukaan. Työ vaatii sähköasentajan perustutkintoa.

Valituksi tuleminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus, tulityökortti sekä EA-kortti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla elo-syyskuussa 2022. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Hyvällä sähköasentajalla mahdollisuus pitkään hommaan!

Tarjoamme sinulle TES mukaisen palkkauksen, laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamistasi mukavassa porukassa.

Älä aikaile, vaan hae tulevaa työpaikkaasi jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ira Martin 0406766383

Avainsanat: sähkö, sähköasentaja, rakennusala, uudisrakentaminen, saneeraus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.