Sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 21.7.2024

Nyt haussa omatoiminen ja noheva sähköasentaja asiakkaamme kesän ruuhkahuippuun avuksi.

Työnkuva sisältää aurinkopaneeli- sekä muita sähköasennuksia vaihtuvissa kohteissa. Työkohteet voivat olla sekä isoja että pieniä kokonaisuuksia, aina yksityisasunnoista teollisuuskiinteistöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköasentajan perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Työtä tehdään itsenäisesti, joten hyvät organisointitaidot, oma-aloitteinen työote sekä luotettavuus katsotaan eduksesi. Valituksi tuleminen edellyttää myös voimassa olevaa työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja tulityökorttia. Oman auton käyttömahdollisuudesta plussaa!

Työn aloitus nopealla aikataululla sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla kesän sesongin ajaksi ja mahdollisesti vielä sen jälkeenkin.

Oletko sinä etsimämme tekijä? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta, niin katsotaan, olisiko tässä sinun uusi työpaikkasi. Kerrothan meille aikaisemmasta kokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa WorkPowerin Ira p. 040 676 6383.

Avainsanat: sähköasentaja, aurinkopaneeliasennus, Pirkanmaa, Tampere

Ilmoitusnumero: 108282682

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus