Sähköasentaja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 23.7.2024

Sähköasentajia pääkaupunkiseudulle!

Löytyykö sinulla vankkaa kokemusta sähköasennuksista? Loistavaa, sillä meillä on tällä hetkellä etsinnässä pääkaupunkiseudulle osaavia sähköasentajia vaativiin sähkötyö- ja kiinteistöautomaatiokohteisiin!

Työnkuva:

Tulet toimimaan sähköasentajana pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kohteissa. Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa sähkölaitteiden, mittareiden ja valaisimien asennukset, sekä monipuolisia johdotus-, kaapelointi- ja kytkentätöitä

Työn edellytykset:

Edellytämme sinulta vahvoja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä asennetta sekä aitoa halua toteuttaa laadukkaita ratkaisuja. Toivomme sinulta tutkivaa ja uteliasta asennetta tekniikan kehitystä kohtaan. Olet myös tervetullut tuomaan oman panoksesi asiakkaamme toiminnan kehittämiseen.

Koulutukseltasi voit olla sähköasentaja tai sähköinsinööri, jolla on ymmärrystä pientalokohteiden kokonaisvaltaisesta talotekniikasta sekä automaatiojärjestelmistä. Huomioimme opiskeluaikana kertyneen kokemuksen, mutta edellytämme, että sinulla löytyy vähintään kolmen vuoden kokemus itsenäisestä sähköasennustyöstä.

Hakuprosessi: 

Jos tämä ilmoitus herätti kiinnostuksesi, laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: Sähköasentaja, sähköinsinööri, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, sähkäri, sähkö, insinööri, AMK, automaatioasentaja

Ilmoitusnumero: 108418518

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus