Sähköasentaja Orivedelle, PIKAHAKU

Kokoaikainen

Tampere, Orivesi

Haku päättyy 11.12.2022

Nyt hakusessa itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sähköasentaja asiakasyrityksemme kohteelle Orivedelle!

Kohde sijaitsee Orivedellä, jossa työnkuvana on jo loppusuoralla olevan kohteen sähkösaneerausta. Töiden aloitus heti, kun työntekijälle sopii ja töitä kyseisessä kohteessa riittää loppuvuoden ajaksi. Mikäli työt sujuvat ja työntekijällä on halukkuutta jatkaa asiakasyrityksen toisissa kohteissa, on mahdollisuus siirtyä Tampereen suunnille työskentelemään vuodenvaihteen jälkeen. 

Tarvitset:
-sähköasentajan koulutus
-voimassa olevat työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti (EA- ja tulityökortti plussaa!)
-kuvien lukutaito
-kyky ja ammattitaito itsenäiseen työskentelyyn

Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä, hyvälle ja luotettavalle asentajalle luvassa pitkä homma asiakasyrityksemme palveluksessa. Työaika ma-pe 7-15.30.

Palkka maksetaan sähköistysalan TES mukaan ja aina ajallaan! Toimistolla sinua auttaa työsuhdeasioissa rento ja mukava WorkPowerin raksatiimi. Meiltä saat myös matkaasi mukaan laadukkaat, työturvallisuussäädökset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi!

Heräsikö kiinnostus? Jätä meille hakemus tai soita suoraan Iralle!

Ira Martin p. 0406766383

Avainsanat: saneeraus, rakennusala, sähköasentaja, Orivesi 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!