Sähköasentaja MV-Jäähdytys Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 6.2.2022

SÄHKÖASENTAJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE (TOIMIPISTE HELSINKI)

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokenutta sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseen liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo lähes 190 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Työnkuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti sähköasennus- ja kunnossapitotöitä sähkön ja automaation osalta. Sähkömies on mukana ammattikeittiöpuolen kohteidemme ja laitekannan sähkötöiden suunnittelussa ja toteuttaa tarvittaessa myös suunniteltuja kunnossapito-, ennakkohuolto- ja projektitöitä. Tavoitteena on varmistaa toimittamiemme kokonaisuuksien luotettavuus asiakkaillemme.

Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan – juuri sinun työsi ja palvelusi jättää asiakkaalle suurimman muistijäljen.

Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 8 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme

Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti. Haluamme tarjota työntekijöillemme myös mahdollisuuksia kehittyä uralla, joten tästä roolista voi olla mahdollista työllistyä jatkossa yrityksemme sisällä myös esimerkiksi kylmätekniikan tai ammattikeittiötoiminnan puolelle.

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

Mitä sinulta edellytetään ja toivotaan tehtävässä menestymisessä?

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta talotekniikan parissa toimimisesta sähkötöissä vähintään muutaman vuoden ajalta. Myös kokemus teollisuuden laitteista ja koneista sekä niihin yhdistyvistä sähkötöistä katsotaan eduksi hakuprosessissa. Vaadimme hakijalta sähköalan koulutusta sekä työkokemusta sähkötöistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Mahdolliset S3- tai S2-luvat ei ole välttämättömyys, mutta tästä voi olla kohdallasi etua haussa. Toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta kylmätekniikan alaan.

Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. kylmätekniikan puolen huolto- ja projektiasentajien sekä tulevien tiimikavereidesi kanssa. Haluat tarvittaessa tukea myös heitä sekä yhdessä tiimiäsi kokonaisuutena onnistumaan ja kehittymään. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita.

It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Asiakkuuspäällikkö Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Aluejohtaja Miika Tervo
miika.tervo@mv-jaahdytys.fi
040 450 8246

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.