Sähköasentaja Moisiolinna Group Oy:lle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2022

Etsimme nyt motivoituneella asenteella varustettuja sähköasentajia asiakasyrityksemme Moisiolinna Group Oy:n palvelukseen. 

Moisiolinna Group on uudenlainen, ketterä ja innovatiivinen sähköalan yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden omakotitalokohteiden kokonaisvaltaiseen sähköurakointiin. Yritys on erikoistuneet räätälöityihin Beckhoff-ratkaisuihin, käytössä on myös ABB:n Free@Home-järjestelmä. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, mutta yritys palvelee joustavasti koko Suomen laajuudella.

Kohteet ovat pääsääntöisesti uudiskohteita, mutta jokunen saneerauskin voi tulla vastaan. Tulet työskentelemään mm. uudisparitalo-, uudisrivitalo- ja uudisomakotitalotyömailla sekä toimistosaneerauskohteissa monipuolisissa sähköasentajan työtehtävissä. Työhön soveltuvalla henkilöllä löytyy sähköasentajan perustutkinnon lisäksi kokemusta ainakin muutaman vuoden ajalta, jotta kohteissa työskentely onnistuu itsenäisesti. Etsimme reippaita ja korkean työmoraalin omaavia sähköasentajia, joiden työskentelyssä näkyy huolellisuus! Tässä työssä on mahdollisuus myös lähteä reissuhommaan Lapin kauniisiin maisemiin. 

Töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta hyvällä sähköasentajalla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen päätteeksi. 

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. EA- ja tulityökortit plussaa! Auton käyttömahdollisuus on eduksi.   

Olisiko tämä sinun tuleva työsi? Ensimmäinen steppi -soita kiinnostuksestasi ja laita hakemus tulemaa! Rekrytointiprosessin ensimmäisen kierroksen toteuttaa WorkPower ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaamme toimesta. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi alalta ja liität mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Ira Martin p. 0406766383

Avainsanat: sähköasentaja, sähkäri, uudisrakentaminen, Tampere, pientalotyömaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.