Sähköasentaja LVI-pätevyydellä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Nurmijärvi

Haku päättyy 23.10.2022

Innostutko vaihtelevasta työnkuvasta muuttuvissa kohteissa? Oletko sähköasentaja, jolta löytyy taskusta LVI-pätevyydet? Kaipaatko lisähommia tai osa-aikaista työtä? Jätä hakemus, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt Uudellamaalla toimivalle muuttopalvelualan asiakasyrityksellemme LVI-pätevyyden omaavaa sähköasentajaa

Työnkuva: 

Tässä tehtävässä teet sähkö- ja LVI-asennuksia vaihtuvissa muuttokohteissa. Lisäksi toimit aputyöntekijänä kuljetustehtävissä ja teet satunnaisesti muuttohommia sähkö- ja LVI-asennusten lisäksi. Töitä on osa-aikaisesti asiakkaan tarpeen mukaan. 

Työssä menestyminen edellyttää: 

Sinulla tulee olla sähköalan koulutus ja suoritettuna vähintään sähköpätevyys S3 (sähkölaitekorjaukset). Lisäksi sinulta tulisi löytyä LVI-pätevyys, koska työnkuvaan kuuluu kylmävesiliitosten kytkennät ja tulo- sekä poistovesi asennukset esim. pyykinpesu- tai astianpesukoneille. Hyvä fyysinen kunto on myös tärkeässä osassa, koska muuttotyöt saattavat ajoittain olla hieman raskaita. B-ajokortti ja valmius pakettiauton kuljettamiseen ovat myös edellytyksenä. 

Tarjoamme sinulle: 

Me WorkPowerilla tarjoamme mukavan ja ammatitaitoisen työtiimin asiakasyrityksen parissa, osaavan HR-tiimin tuen, sekä luotettavan työnantajan. Saat tästä tehtävästä oivan lisätyön tai osa-aikaisen homman itsellesi!

Hakuprosessi: 

Aloitamme haastattelut hakuaikana, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut toteutetaan etänä WorkPowerin kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä: 

HR-koordinaattori, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
040 198 3888 (arkisin klo 10-16) 

Avainsanat: sähköasentaja, sähkäri, sähkömies, LVI-asentaja, putkiasentaja, putkimies, putkari, LVI-pätevyys, muutto, muuttopalveluala, osa-aikainen, lisätyö, Uusimaa, Nurmijärvi, Espoo, Helsinki, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.