Sähköasentaja loisteputkivalaisimien vaihtoon

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä

Haku päättyy 8.6.2023

Haussa sähköasentaja loisteputkivalaisimien vaihtoon!

Tulet työskentelemään vaihtuvissa myymäläkohteissa Tampereen alueella. Työhön soveltuvalla henkilöllä on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja löytyy sähköasentajan perustutkinto takataskusta. 

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta hyvällä sähköasentajalla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen päätteeksi. 

Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. EA- ja tulityökortit plussaa! Auton käyttömahdollisuus on omaksi eduksesi, mutta ei välttämätöntä.  

Kutsuuko tämä paikka sinua? Jätä meille hakemus ilmoituksen alla olevasta linkistä, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi, niin olet askeleen lähempänä mielenkiintoista työmahdollisuutta! Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Hakemuksia käymme läpi jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa: Myyntikonsultti Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, sähköasentaja, sähkäri, sähkö, vakityö, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus