Sähköasentaja loisteputkivalaisimien vaihtoon

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä

Haku päättyy 28.10.2022

Haussa sähköasentaja loisteputkivalaisimien vaihtoon!

Tulet työskentelemään vaihtuvissa myymäläkohteissa Tampereen alueella. Työhön soveltuvalla henkilöllä on kyky itsenäiseen työskentelyyn ja löytyy sähköasentajan perustutkinto takataskusta. 

Töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta hyvällä sähköasentajalla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen päätteeksi. 

Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. EA- ja tulityökortit plussaa! Auton käyttömahdollisuus on omaksi eduksesi, mutta ei välttämätöntä.  

Kutsuuko tämä paikka sinua? Jätä meille hakemus ilmoituksen alla olevasta linkistä, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi, niin olet askeleen lähempänä mielenkiintoista työmahdollisuutta! Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Hakemuksia käymme läpi jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa: Myyntikonsultti Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, sähköasentaja, sähkäri, sähkö, vakityö, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.