Sähköasentaja Lappiin

Kokoaikainen

Rovaniemi, Helsinki, Vantaa, Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Kolari

Haku päättyy 23.10.2022

Sähköasentajalle tarjolla loistava tilaisuus päästä työskentelemään Lapin kuvankauniisiin maisemiin! 

Tulet työskentelemään Levin ja/tai Ylläksen alueella hotelli-, huvila- sekä pientalotyömailla monipuolisissa sähköasentajan työtehtävissä.

Töitä on tarjolla jopa vuodeksi ja asiakasyrityksemme tarjoaa tarvittaessa majoituksen sekä auton käyttöösi. Ja mikä parasta, voit ottaa vaikka perheesi mukaan! Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta hyvällä sähköasentajalla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille vuokratyösuhteen päätteeksi.

Työhön soveltuvalla henkilöllä löytyy sähköasentajan perustutkinnon lisäksi kokemusta ainakin muutaman vuoden ajalta, jotta kohteissa työskentely itsenäisesti onnistuu.

Valituksi tuleminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia, EA- ja tulityökortit plussaa! 

Onko tämä sinun tuleva paikkasi? Jätä meille huolellisesti täytetty hakemus, jossa kerrot aikaisemmasta osaamisestasi alalta, niin olet askeleen lähempänä mielenkiintoista työmahdollisuutta! Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Hakemuksia käymme läpi jo hakuvaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Ira Martin, p. 0406766383

Avainsanat: Lappi, sähköasentaja, sähkäri, rakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.