Sähköasentaja, Länsi-Kalkkuna Oy, Säkylä

Kokoaikainen

Säkylä

Haku päättyy 11.12.2022

Haemme asiakkaallemme Länsi-Kalkkuna Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajaa teollisuuden työtehtäviin Säkylään. Ammattitaitoista tekijää tarvitaan osaksi kasvavaa tiimiä.

Työnkuvaus:
Työpäiväsi koostuvat sähkökunnossapidon erilaisista tehtävistä. Työsi sisältää kunnossapitoa, asennuksia, ennakkohuoltoa, vianhakua ja laitteiden korjauksia elintarviketehtaalla. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista. Kokemus myös mekaanisesta asennuksesta ja automaatiojärjestelmistä, etenkin elintarviketeollisuuden alalta katsotaan eduksesi.

Toivomme, että olet valmis työskentelemään sopimuksen mukaan myös joustavina aikoina. Tehtaan säännölliset siivoustyöt ja muut toimenpiteet voivat vaikuttaa siihen, milloin huoltotyötä päästään tekemään. Satunnaisesti huollot voivat sijoittua yövuoroon tai viikonlopulle.

Lisäksi toivomme:
– alalle soveltuvaa koulutusta
– piirustustenlukutaitoa
– työturva-, sähkötyö- ja tulityökorttia
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Sen lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan vakavaraisessa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. 

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto suoraan Länsi-Kalkkunan kirjoille, joten kaikki yhteydenotot ja hakemukset WorkPowerin kautta. 

Lisätietoja työtehtävästä:
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 

Avainsanat: sähkö, automaatio, teollisuus, asentaja, päivätyö, vuorotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!