fbpx

Sähköasentaja kunnossapitoon

Kokoaikainen

Pirkkala

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme asiakkaallemme kokenutta sähkö tai automaatiotaustaista kunnossapitoasentajaa.

Työnkuvaus
Päivittäisessä työssäsi teet elintarviketeollisuudessa pääosin laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja ja vikakorjauksia. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Tarvetta kunnossapidolle on 5 hengen tiimissä ja kolmessa vuorossa, joten toivomme, että viikoittain vaihtuvat aamu-, ilta- ja yövuorot onnistuvat sinulta.  Käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Arvostamme, että

– Sinulla on sähkö- tai automaatioalan koulutus ja tuntemusta teollisuuden tuotantoprosessista

– Kyky ratkaista haastaviakin ongelmia

– Haluat sitoutua luotettavaan työnantajaan, joka tukee sinua päivittäisessä työssäsi

– Rehti ja reipas asenne työhön 

– Kone- ja sähködokumenttien lukutaito

– Ennakkohuoltojen tuntemus

– Vikakorjauksen ammattitaito

Tarjoamme
Mahdollisuuden pitkäaikaiseen monipuoliseen työnkuvaan. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä työllistyy asiakasyrityksemme kirjoille. Vuokratyösuhteen ajalle saat helposti tavoitettavan kolmihenkisen HR-tiimimme tuen työhön liittyvissä asioissa. 

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi

Jäikö kysyttävää?
Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.