Sähköasentaja kunnossapitoon

Kokoaikainen

Pirkkala

Haku päättyy 6.2.2022

Etsimme asiakkaallemme kokenutta sähkö tai automaatiotaustaista kunnossapitoasentajaa.

Työnkuvaus
Päivittäisessä työssäsi teet elintarviketeollisuudessa pääosin laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja ja vikakorjauksia. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Tarvetta kunnossapidolle on 5 hengen tiimissä ja kolmessa vuorossa, joten toivomme, että viikoittain vaihtuvat aamu-, ilta- ja yövuorot onnistuvat sinulta.  Käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Arvostamme, että

– Sinulla on sähkö- tai automaatioalan koulutus ja tuntemusta teollisuuden tuotantoprosessista

– Kyky ratkaista haastaviakin ongelmia

– Haluat sitoutua luotettavaan työnantajaan, joka tukee sinua päivittäisessä työssäsi

– Rehti ja reipas asenne työhön 

– Kone- ja sähködokumenttien lukutaito

– Ennakkohuoltojen tuntemus

– Vikakorjauksen ammattitaito

Tarjoamme
Mahdollisuuden pitkäaikaiseen monipuoliseen työnkuvaan. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä työllistyy asiakasyrityksemme kirjoille. Vuokratyösuhteen ajalle saat helposti tavoitettavan kolmihenkisen HR-tiimimme tuen työhön liittyvissä asioissa. 

Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi

Jäikö kysyttävää?
Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.