Sähköasentaja komennuksille Ubitec

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.10.2022

Työmaa etsinnässä ja mieli haikaa uusiin ympyröihin? Etsimme teollisuuden sähköurakointiin erikoistuneelle Ubitec Oy:lle kotimaan kamaralle uutta hyvän asenteen omaavaa sähköasentajaa työskentelemään kotimaan komennuksille!

Ubitec Oy on ollut toiminnassa v. 2012 lähtien ja nivoutunut osaksi kotimaista, vakavaraista Päähöyry-konsernia. Tämä antaa Ubitecille vakaan selkänojan ja mahdollistaa keskittymisen kasvuun ja kehittymiseen.

Mikä homma?
Kunnossapidon ja huollon tehtävissä tarvitaan lisävoimaa työskentelemään erilaisissa kotimaan projekteissa. Asiakkaita on laidasta laitaan, suurista pieniin ja tehtävät vaihtelevat sen mukaan. Osa porukasta on sidottuna kotimaan komennuksille ja osa taas ulkomaan komennuksille. Sinun on mahdollista osallistua myös ulkomaan komennuksille, jos niihin mieli halajaa. Tulet kuitenkin työskentelemään pääasiassa kotimaan komennuksilla erilaisten ja mielenkiintoisten projektien parissa!

Mitä vaatii?
Työssä menestyminen edellyttää hyviä perustaitoja asennustöistä ja alaa tukevan koulutuksen. Toivomme hakijalta myös voimassa olevia turvakortteja. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Edellytämme valmiutta toimia kotimaan komennuksilla ja kiinnostusta reissutyötä kohtaan.

Mitä tarjoamme?
Kokeneen työporukan osaamisen yhdistettynä ahkeraan työmoraaliin. Työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä työporukassa, jossa asiakkaiden projektien vaihtelevuus antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä itsekin työssä. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä asennustöiden kautta kärkimieheksi/tiiminvetäjäksi, mikäli sinulta löytyy paloa esimiestehtäviin. 

Työsuhteessa noudatamme sähköliiton huolto ja kunnossapitoalan työehtosopimusta. Reissussa oloajasta maksetaan kohteen mukaiset reissurahat sekä kulkeminen ja majoituksiin liittyvät kulut ja järjestelyt.

Miten edetä tästä?
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti www.workpower.fi. Kyseessä on rekrytointi suoraan Ubitecin työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta, joten yhteydenotot vain WorkPowerin kautta. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Camilla Lehto / 040 516 9393

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.