Sähköasentaja Kokkolaan

Kokoaikainen

Kalajoki, Kokkola, Veteli, Pietarsaari, Kaustinen, Kruunupyy

Haku päättyy 31.3.2024

Etsimme Kokkolassa sijaitsevalle asiakkaallemme sähköasentajaa

Tehtävänkuva ja odotukset

Etsimme motivoitunutta, huolellista ja yrittäjämäisellä asenteella varustettua yksilöä, joka on kiinnostunut sähköasentajan tehtävistä kasvavassa konsernissa Kokkolassa!

Sähköasentajana työnkuvasi koostuu niin yksittäisistä keikoista kuin kunnossapidosta eri asiakaskohteissa.

Etsimällämme henkilöllä on tehtäviin soveltuva koulutus ja S2-pätevyydet, hyvä asiakaspalveluasenne sekä kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Arvostamme tunnollista ja yrittäjämäistä otetta työn tekemiseen. Lisäksi etsimällämme henkilöllä tulisi olla matkustusvalmius. Soveltuva koulutustausta tehtävään on sähköasentaja tai sähköteknikko / sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri varustettuna valmiudella kentällä työskentelyyn.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn laaja-alaisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi kehittyvässä yrityksessä. Lisäksi saat mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen sekä ammattinsa osaavan työryhmän tuen.

Tehtävä on pitkäaikainen. Palkkaus määräytyy työntekijän aiemman kokemuksen ja ammattitaidon mukaan, noudattaen Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työajat ovat vaihtelevia.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae paikkaa kätevästi järjestelmämme kautta alla olevasta linkistä.

Lisätietoja

Maiju Majamaa
HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: sähköasennus, sähköasentaja, sähköteknikko, sähköinsinööri, teollisuus, kunnossapito, kokkola, keski-pohjanmaa

Ilmoitusnumero: 88198566

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus