Sähköasentaja

Hankasalmi, Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Äänekoski

Haku päättyy 15.8.2022

Etsimme asiakasyritykseemme sähköasentajaa Jyväskylän alueelle.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta alalta, mutta voit olla myös juuri valmistunut alan tekijä. Työtehtäviisi päivän aikana voivat kuulua esimerkiksi kaapelin vedot, johdotukset ja kytkentätyöt. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi ja oppimiskykysi mukaan. Työ vaatii sähköasentajan perustutkintoa sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta. Sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto ja kykenet työskentelemään myös tiimissä. Oman auton käyttömahdollisuus, tulityökortti sekä EA-kortti katsotaan eduksi.

Kauttamme saat käyttöösi työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus tässä tehtävässä muodostuu Sähköasennusalan TES:in mukaisesti.

Hakuprosessi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Kerrothan hakiessasi mitä työtehtäviä olet aikaisemmin tehnyt.

Lisätietoja voit kysyä:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
p. 045 125 2737 / sarianne.moisio@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.