Sähköasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 31.5.2024

Etsimme sähköasentajia erilaisille työmaille Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle.

Työtehtävät:

Työtehtävät määräytyvät asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti uudis- ja saneerauskohteissa. Työkohteina voivat olla mm. asuinrakennukset sekä liike- ja toimitilat. Työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi kaapelointi, pistorasioiden asennukset, valaisimien asennukset, keskusten kytkennät, vanhojen sähköjen purku ja muut sähköasentajan toimenkuvaan liittyvät tehtävät. Työ vaatii sähköasentajan perustutkintoa sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. 

Tarjoamme:

Kauttamme saat käyttöösi työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus tässä tehtävässä muodostuu Sähköasennusalan TES:in mukaisesti, kokemuksesi huomioiden.

Toivomme:

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta. Sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto ja kykenet työskentelemään myös tiimissä. Voimassa oleva tulityökortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakuprosessi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen sekä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kerrothan hakiessasi lyhyesti mitä työtehtäviä olet aikaisemmin tehnyt.

Yhteystiedot (arkisin klo 9-16):

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: sähköasentaja, sähköala, rakennus, Keski-Suomi, Jyväskylä

Ilmoitusnumero: 102873906

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus