Sähköasentaja, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 23.6.2024

Me olemme WorkPower – työpaikka, jossa unelmat rakentuvat ja betonipöly on arkemme glitteriä.

Olemme supisuomalainen henkilöstöalan mestari, jossa on paiskittu hommia yli 20 vuoden ajan. Joka vuosi työllistämme lähes sata loistotyyppiä kesätöihin rakennusalalle. 

Etsimme nyt reippaita ja motivoituneita sähköasentajia asiakasyritystemme palvelukseen kesäkaudelle 2024. Sähköasentajan kesätyöt voivat pitää sisällään esimerkiksi kalustusta, kaapelinvetoa, paloilmaisinasennuksia, keskuskytkentöjä sekä vanhojen valaisimien purkua ja uusien asennusta tilalle. Kohteita on tarjolla laidasta laitaan, aina uudiskerrostalotyömaista koulu- ja päiväkotisaneerauksiin. Työn edellytyksenä on voimassa oleva sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortti sekä täysi-ikäisyys. 

Töitä on tarjolla toukokuusta syyskuulle, aloitus sovittavissa joustavasti. Sähköalalla työaika pääsääntöisesti ma-pe 7.00-15.30 ja palkan maksamme aina sähköalan TES mukaisesti, palkan ollen kokemuksesi mukaan 14,90 €/h-17,42 €/h + TES mukaiset lisät.

Ymmärrämme, että elämä ei pyöri pelkän raksan ympärillä – voit työskennellä niin kuin sulle parhaiten sopii, oli se sitten täysillä tai osa-aikaisesti. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja saat tukea ja ohjausta välittävältä raksatiimiltämme, kun kehität taitojasi rakennusalan ammattilaisena.

Kesätöiden lisäksi meillä voit suorittaa haalariharjoittelun. Töiden lomassa saat jalan oven väliin ja pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Meillä sinulla on mahdollisuus sovittaa duunit ja opiskelut yhteen, joten voit vaikkapa työskennellä opintojen ohessa. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta niin olemme sinuun pikimmiten yhteyksissä mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa: 

Ira Martin – p. 040 6766 383

Katri Mäkinen – p. 040 832 4363

Avainsanat: kesäduuni, kesätyö, haalariharjoittelu, raksa, harjoittelu, Tampere, Pirkanmaa, kesä, 2023

Ilmoitusnumero: 103986602

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus