Sähköasentaja, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.6.2022

Onko sinulla kesän paras duuni haussa? Kiinnostaako monipuoliset työtehtävät vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa kohteissa Pirkanmaan alueella? Jos huomaat nyökytteleväsi, jatka lukemista. 

Etsimme nyt reippaita ja motivoituneita sähköasentajia asiakasyritystemme palvelukseen kesäkaudelle 2022. Sähköasentajan kesätyöt voivat pitää sisällään esimerkiksi kalustusta, kaapelinvetoa, paloilmaisinasennuksia, keskuskytkentöjä sekä vanhojen valaisimien purkua ja uusien asennusta tilalle. Kohteita on tarjolla laidasta laitaan, aina uudiskerrostalotyömaista koulu- ja päiväkotisaneerauksiin. 

Työssä menestymiseen tarvitset suoritetun sähköasentajan perustutkinnon, hyvää tekemisen meininkiä sekä oppivaista asennetta. Toivomme lisäksi, että olet joustava ja määrätietoinen tyyppi, joka noudattaa annettuja työtapoja sekä -turvallisuusmääräyksiä. Haluathan suoriutua työstäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Työllistyminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Eduksi katsotaan EA- ja tulityökortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Miksi hakea meille?

-Teemme yhteistyötä useiden sähköalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan.

-Pääset luomaan hyödyllisiä verkostoja tulevaisuuden uraasi ajatellen.

-Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan.

-Saat koko työsuhteesi ajaksi käyttöösi laadukkaat, työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet.

-Koko kesän ajan työsuhdeasioissa tukenasi iloinen ja helposti lähestyttävä raksatiimimme.

Mitä seuraavaksi?

-Täytä huolellisesti työhakemus verkkosivujemme kautta.

-Kerro itsestäsi, aikaisemmasta koulutuksestasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi.

-Jää odottelemaan yhteydenottoa.

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöitä on tarjolla joustavasti toukokuusta elokuun loppuun, joten aloitus on sovittavissa! Töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk ja mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Onko tämä Sinun kesätyöpaikkasi? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta, jo tänään! Haastattelut aloitamme kevään aikana ensisijaisesti videopuheluina. 

Lisätietoja sähköasentajan kesätyöpaikoista antaa tarvittaessa Ira Martin p. 0406766383

Avainsanat: sähköasentaja, sähkäri, kesätyö, uudisrakentaminen, saneeraus, kesäduuni, rakennusala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.