Sähköasentaja, kerrostalotyömaa

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä

Haku päättyy 24.10.2022

Etsimme asiakasyritykellemme sähköasentajaa kerrostalokohteisiin!

Asiakasyritys on osaava ja asiantunteva sähköalan yritys, jossa työskentelee kymmeniä ammattilaisia. Yritys tarjoaa niin kuluttajille kuin yrityksille yksittäisiä sähköasennuksia sekä laajempien sähköjärjestelmien toteutuksia. Kohteina laaja kirjo erilaisia kiinteistöjä aina pienemmistä kohteista isompiin.

Asiakasyrityksellä on tarve osaavalle sähköasentajalle kerrostalokohteeseen. Työnkuvaan kuuluu mm. piensähköasennukset ja sähköhuollot, sähkövikojen korjaukset sekä valaisimien ja kytkimien huollot, asennukset ja vaihdot.

Työssä menestymistä edesauttaa aikaisemman kokemuksen kautta hankittu kyky itsenäiseen työskentelyyn. Asiakasyritys arvostaa tehokasta ja motivoitunutta työotetta. Sähköasentajan perustutkinnon lisäksi työllistymisen edellytyksiä ovat voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Auton käyttömahdollisuus sekä EA- ja tulityökortti plussaa.

Maksamme sinulle palkan sähköistysalan TES mukaan, aikaisemman kokemuksesi huomioiden. Saat meiltä lisäksi kaikki työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet sekä raksatiimimme tuen työsuhdeasioissa. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2022. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15.30. Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkään hommaan.

Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Muutoin, ei muutakuin hakemusta näpyttelemään. Toteutamme kaikki haastattelut videohaastatteluina. 

Yhteystiedot: Myyntikonsultti Ira Martin 0406766383

Avainsanat: sähkäri, sähkö, sähköasentaja, uudisrakentaminen, saneeraus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.